ECO FRIENDLY GRADNJA

Hiša

Hiša je bila dokončana leta 2018. Prednost hiše je kvaliteta bivanja. Grajena je iz naravnih materialov in spada med nizko-energetske hiše.

STENE

Stene so delavniško pripravljene, sestavljene iz lesenih okvirjev ali panelov, med katere so stisnjene bale slame. Zunanjost hiše je obdelana s posebnim termo apnenim ometom, kar omogoča dodatno toplotno izolacijo. Notranje stene so ometane z ilovnatim ometom, ki so zaslužni za svežo klimo v prostorih. Ilovnati omet tudi regulira vlažnost prostora, zaustavlja elektromagnetno sevanje in je odličen prevodnik toplote.

OGREVANJE

V spodnjih prostorih je vgrajeno system za talno gretje, ki ga ogreva toplotna črpalka. Le-ta izkorišča zunanji zrak kot neizčrpen vir toplote in s tem pripomore k zmanjševanju CO2. V zgornji etaži so v stene vgrajeni ilovnati električni paneli, ki ne oddajajo elektromagnetnega sevanja, ometani so v steno, jih ne opazite, čutite le prijetno toploto podobno sončni.

ČISTILNA NAPRAVA

Za čiščenje odpadnih voda uporabljamo biološka čistilno napravo, ki s pomočjo mikroorganizmov vodo učinkovito očisti in jo očiščeno vrne v naravo.

Ali izgleda zanimivo?

KONTAKTIRAJTE NAS

Če imate vprašanje, nas kontaktirajte.

Pokličite nas

+31 644161860

Pošljite nam e-pošto

info@hisavukan.com

Pošljite nam sporočilo po Messengerju

@hisavukan

Lokacija

Kajžar 33a, 2275 Miklavž pri Ormožu Slovenija